by Alin Nicolescu

Biografie

Alin Nicolescu s-a nascut in Buzau intr-o zi de 16 prin luna octombrie a anului 1983 si ca si cand nu ar fi fost de ajuns, norocul a facut sa fie si primul nascut in acea zi de duminica.

Dintotdeauna i-a placut muzica si asta inca de la varsta de 1 an si 8 luni cand parintii il puneau pe boxa magnetofonului si aproape ca invatase piesele pe derost.In timp a urmarit evolutia posturilor de radio din orasul sau si nu numai, ajungand la un moment dat sa activeze la un post de radio.A lucrat la Radio Campus Bz o perioada destul de scurta (asta se intampla pe la 17 ani). Aici putem spune ca si-a facut debutul in radio. Mai fusese invitat pe la Pro Fm in direct de multe ori dar aici chiar era realizator.

Odata ajuns la Bucuresti la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul Universitatii SNSPA a avut prima „tentativa” de a intra pe piata muzicala, mai mult sau mai putin, in sensul ca a facut parte din trupa “Semnal 303″, un proiect destul de indraznet in 2002 tinand seama ca pe atunci nu prea multi incercau sa faca muzica electronica cu atat mai mult Trance. Au urmat 2 concerte, aparitii Tv, participari la emisiuni de radio, etc. A fost interesant si cea care a stiut sa iasa in fatza a fost colega lor de la acea vreme (erau doi baieti: Alex, Alin si o fata Elena – da ati ghicit este vorba de Elena ex-solista Dj Project, acum Ellie White)
Well done for her! A stiut ce vrea, s-a folosit de oportunitate si a ajuns departe. Succes in continuare!„, spune Alin despre ea!

Mixeaza din 2002, iar din 2004 incepe sa produca propriile piese.In anul 2006 participa la concursul de remixuri initiat de MR Sam ft. Kirsty Hawkshaw pentru “Lodestar” (Hylander remix); probabil ca nu se astepta sa castige, dar a considerat important sa participe, sa incerce, sa invete din greseli si de ce nu sa evolueze.
In iarna 2006 – 2007 Alin a lucrat ca M.C. la patinoarul “Icepark” din Bucuresti si deasemena in urmatoarele 2 sezoane: 2007 – 2008, respectiv 2008 – 2009.In 2007 a fost regizor secund la telenovela “VOCEA INIMII” difuzata la acea vreme pe postul tv ANTENA1.Concomitent participa si la alte evenimente, odata cu deschiderea propriei agentii de promotii si evenimente, pe numele ei: AGNC AGENCY SRL (AGeNCy)Stie ca este un drum lung, greu si dificil, dar nu imposibil!

Dintotdeauna Alin a avut diferite devize in care a crezut si pe care le-a urmat:
„Nu exista nu pot, exista nu vreau, daca vrei poti, totul este sa vrei!”
„Doreste-ti sa atingi Luna, iar daca nu reusesti vei realiza la un moment dat ca oricum te afli printre Stele!”
„Viitorul apartine celor care cred in frumusetea viselor lor. Acum e momentul sa facem ceva in aceasta privinta!”

Referitor la gurile rele, la invidiosi si la cei rautaciosi spune doar atat:
„You laugh because I am different, I laugh because You all are the same! Usually I like all the people, but I adore those who dare to be different!”
Va urma…