E momentul sa schimbam ceva!

Mda…

Nici nu stiu cum sa incep sau daca sa incep.
Ieri tocmai am scris de distractii, parada si toate cele si eram plin de entuziasm, insa sunt momente in viata cand trebuie sa devenim un pic mai rationali decat suntem sau cel putin sa devenim rationali.
Documentarul ce urmeaza sa il vizionati in mod sigur o sa va puna pe ganduri.

ESTE VITAL SA IL VIZIONATI PANA LA CAPAT!

Hmmm…
Acum sa va vad!
Acum sa ridice mana cei care sunt cu adevarat puternici si au curajul sa priveasca adevarul in fata; sa reziste pana la sfarsitul unui documentar care nu prezinta altceva decat o realitate pe care desi am fost constienti de ea zi de zi, am preferat sa ignoram totul si sa ne facem ca nu stim nimic…
Trist dar adevarat!
Hai… Curaj… stiu ca multi vor ceda inca de la bun inceput, dar trebuie sa existe pe lumea asta si oameni in adevaratul sens al cuvantului.
Faceti un pas inainte!
Acum este momentul intrarii voastre in scena!

EARTHLINGS este un documentar de lung metraj despre dependenta absoluta a umanitatii fata de animale (pentru companie, mancare, imbracaminte, si cercetare stiintifica) dar ilustreaza in acelasi timp totala noastra lipsa de respect pentru asa zisii “furnizori ne-umani”.

Studiind in profunzime pet shopurile, crescatoriile de pui si adaposturile de animale, precum si fermele – uzine, afacerile cu piele si blana, industriile sportului si distractiei, si in final profesiile medicale si stiintifice, EARTHLINGS foloseste camere ascunse si filmari care nu au fost niciodata aratate pana acum pentru a realiza cronicile de zi cu zi ale unora dintre cele mai mari industrii din lume, care se bazeaza in intregime pe animale pentru a obtine profit. Puternic, provocator si dand nastere la intebari, EARTHLINGS este de departe cel mai cuprinzator documentar produs vreodata despre corelatia dintre natura, animale, si interesele economice umane. Exista multe filme bune despre drepturile animalelor, dar acesta transcede scenariul.

5 comments for “E momentul sa schimbam ceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.