INCREDIBIL


Categories:

„SARITI CU TOTII SI STRIGATI TARE CA ROMANIA NU E DE VANZARE!”
„VA RUGAM SA NE SCUZATI, CA NU PRODUCEM CAT FURATI!”

Deci sunt total uluit.

Nu am creuzut vreodata ca Dinamo + Steaua = Love, dar mai ales ca ar putea striga in cor atat de frumos.
Faptul ca acum in Piata UNIVERSITATII s-au unit cele mai mari galerii STEAUA si DINAMO si nu numai ca nu se injura, nu se bat nu se cearta (pentru ca stim ca ura cea mai mare ERA intre acestea doua) demonstreaza inca odata faptul ca romanii atunci cand dau cu adevarat de greu si cand IDEALUL COLECTIV devine UNUL, UNITATEA NATIONALA denota ca solutia este una singura:
„DEMISIA! Jos, jos jos cu ei!” 

Si o alta dovada ca atunci cand in urma cu doua postari, am ezitat sa spun „ultrasi” intrucat nu toti suporterii sunt asa cum au vrut „unii” sa para, e faptul ca „pietrarii de duminica” nu au nici o legatura cu astia de acum.
Ceea ce ne duce cu gandul ca mai toate banuielile care sugerau ca „acei huligani” au fost de fapt platiti si „comandati” sa faca acel tot dezastru, se cam adeveresc!
La fel e greu de explicat, in ce fel au ajuns acele fumigene acolo, atata timp cat Jandarmeria a controlat la sange pe toti ce intrau acolo, si astfel 5 oameni au fost retinuti intrucat aveau la ei arme albe sau sticle incendiare, conform declaratiei institutiei mai sus mentionate. Nu cumva au fost aruncate tot de oameni infiltrati pe acolo, de INSTIGATORI?
La fel exista o mare manipulare si o minciuna sfruntata, o dezinformare nesimtita.
Cum sa zici ca sunt la ora 20:45 doar 1500 de oameni cand doar vreo 8000 au venit pe la ora 19 de la celalalt miting al USL in Piata Universitatii, tocmai au dorit sa vina aici, pentru a reprezenta tot poporul din toata tara.
Cei din Bucuresti, deja aflati lakm zero al democratiei”, i-au aplaudat pe cei ce veneau de la Arcul de Triumf.
Deci nici o cearata, invidie intre ei sau ceva. Ba mai mult, au fraternizat si eu schimbat diverse pancarte intre ei, etc.

Frăţia anti-Putere dintre galeriile lui Dinamo şi Steaua s-a transmis şi la rivalele din Cluj, astfel ca si galeria de la CFR CLUJ a iesit in localitatea cu acelasi nume, alaturandu-se celor cateva sute de oameni ce protestau. Acestia declara:
Suntem oameni înainte de a fi suporteri!
Si asta exprima un punct de vedere, un ideal cum spuneam si mai sus, al unui numar foarte mare de romani.

Deci si acum ma uit, la galeriile alea ce frumos canta, si cat de bine le sta lor asa impreauna strigand impreuna.
Mesajul meu pentru ei:
Cinste lor, 
Cinste lor,
Cinste protestatarilor!

EI SUNT ECOUL NOSTRU! 

Related Images:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.