Warm-Up la Aroma


Categories:

Pentru ca orice petrecere de-a mea se vrea a fi una cel putin memorabila, incerc ca de fiecare data sa imi depasesc ultima cea mai reusita petrecere.
Asa a fost si AROMA EASTER PARTY!

Inca o data se dovedeste faptul ca daca publicul, locatia respectiva cat si DJ-ul empatizeaza perfect, totul vine de la sine, indiferent ca este prima sau a 50-a petrecere.

AROMA inseamna o familie, alaturi de care am petrecut sărbătorile de iarna, am ras împreună la show-urile de stand-up, ne-am bucurat cu totii de Sărbătorile Pascale si am mai scris inca o pagina de distractie!

Si asta e doar inceputul!

In partea de sus ti-am lasat o ora de Warm-up, atunci cand ne faceam incalzirea, asteptam sa vina toti clientii, etc.
(sunetul in prima jumatate de ora a fost tras cu microfon ambiental, asa ca nu de aude 100% impecabil, dar este decent si cumva special l-am lasat asa, tocmai pentru a vedea exact ce se intampla in mod normal inaintea inceperii unui eveniment, ori care a fost atmosfera reala din sala, ulterior am inchis microfonul ambiental si am lasat mixul pana la final sa se auda in conditii ca de „studio”)

Apoi, in acest clip de mai jos, iti las doar cateva momente de la petrecere – stii ca nu imi place sa filmez prea mult si nici timp nu am – dar asa de-un „flavour” tot iti dau.

Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant; apasa PLAY si te vei convinge!
Astept feedback in comentarii, LIKE si Share!

Alin Nicolescu The Party Starter – Enjoy The Music – Enjoy The Dance – Enjoy The Life – #PartyAllTheTime

Related Images:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.