I'm Your PARTY STARTER!

DJ, MC, Sonorizari Evenimente in Buzau
Apelează 0721 429 125Indicații de orientare

Cine sunt?

Pe scurt:
“- SUNT TOTUL si TOTUSI NIMIC!”
Dar ca sa intelegi exact:
“- HAI SA INCEPEM POVESTEA NOASTRA!”
😉
Intotdeauna mi-a placut sa cred ca SUNT UN OM LIBER, un om care a facut mereu DOAR CEEA CE I-A PLACUT, astfel am reusit de fiecare data sa fac si bine!
Am experimentat destul de multe de-a lungul vietii: radio, psihologie, actorie, regie si alte cateva, dar ca sa nu te plictisesc, ti le voi prezenta la finalul acestei “povesti”.
Nu uit. 😉
AI INCREDERE IN MINE!
Pot spune ca dintotdeauna mi-a placut muzica si lucrul cu publicul, cu oamenii in general si cam asta am facut de cand ma stiu!
Fac ceea ce am inceput de pe la 14 ani si anume sunt D.J. (disc jockey - dee jaay - spune-i cum vrei) si “pun muzica” la diverse evenimente publice sau private!
Pe ATUNCI era un pretext bun sa pot primi acceptul “din partea casei” de “a iesi” in diverse cluburi...
ACUM, dupa atatia ani, este deja un mod de viata; ASTA STIU SA FAC CEL MAI BINE si nu cred ca as rezista fara muzica si tot ce decurge din ea!
IN PREZENT SUNT DJ OPEN FORMAT si am ales o oarecare directie mai precisa: sa merg mai putin in cluburi, tocmai ca sa pot merge mai des la diverse EVENIMENTE PRIVATE si sa mixez mai multe genuri muzicale in cadrul aceluiasi eveniment!
ASA CUM ESTE SI AL TAU!
Totodata SUNT si MC (master of ceremony) mai simplu si mai pe romaneste spus, tot eu fac si deschiderile de evenimente, diverse prezentari, dansuri, jocuri, si am grija de fiecare data ca atmosfera sa fie daca nu “incendiara” cel putin una MEMORABILA!
Cand vorbim despre sonorizarea unui eveniment ne gandim la un cuvant cheie: FLEXIBILITATE - atat pentru mine cat si pentru tine alaturi de invitati.
De aceea, consider ca te pot ajuta in organizarea evenimentului tau, prin asigurarea unei ambiante muzicale deosebite.
Astfel VOM REUSI IMPREUNA sa gasim de fiecare data cele mai potrivite configuratii tehnice cat si artistice pentru ca evenimentul tau SA FIE UNIC si DE NEUITAT!
DE CE SA MA ALEGI PE MINE?
Pentru ca TE VOI AJUTA ca petrecerea ta SA FIE UNA REUSITA!!!
Concret, te voi indruma:
- sa iti alegi pachetul de sonorizare in functie de numarul de invitati si dimensiunile salii;
- sa-ti stabilesti cel mai bun program de desfasurare al evenimentelor;
- sa condimentezi petrecerea cu momente traditionale sau distractive;
- sa iti poti crea la nevoie, propriul play-list in functie de preferintele tale si ale invitatilor tai.
DESPRE EVENIMENTE!!!
Fiecare eveniment din viata ta ar trebui sa fie UNIC, SPECIAL si ORIGINAL, iar eu vreau să îl transformăm într-unul MEMORABIL.
Astfel dacă vorbim de NUNTĂ vom putea puncta cu discretie si naturalețe momentele speciale care se desfasoara in jurul nostru: de la emotiile traite de mire la vederea miresei până la final, la aruncarea buchetului.
Vom surprinde toata energia si emotia acestei zile unice.
Iar per total când vorbim despre calitatea serviciilor pe care ti le pot oferi, ma bazez pe echipamentele de ultima generatie, pe profesionalismul si experienta acumulate in timp, dar nu în ultimul rând pe seriozitate si buna comunicare cu clientii mei.
MAI MULTE DETALII GASESTI IN SECTIUNEA DE SERVICII!!!
Te invit sa o vizitezi in sectiunea urmatoare situata putin mai jos!
 
CONCLUZIE:
Cu speranta ca ti-am prezentat o oferta SINCERA si o viziune #ALTFEL, astept sa ma contactezi in vederea inceperii unei colaborari de lunga sau scurta durata, mai ales cand DISTRACTIA TA E LA DOAR UN CLICK DISTANTA!
 
P.S.
Stii ca la inceputul povestii ti-am promis ca iti voi arata “cateva” dintre “joburile” si lucrurile pe care le-am facut in diverse momente ale vietii mele?
Iata ca ma tin de cuvant si-ti las mai jos un

Curriculum Vitae

Alege gama completă de servicii pentru evenimentele tale!


Contactează-mă

Informații de contact

Apelează acum
    0721 429 125