Better Off Alone


Categories:

Din ciclul: „FILOSOFIE DE VIAȚĂ de la 4 DIMINEAȚĂ”

Despre „OAMENI”…

Oamenii cer sinceritate în general când e vorba de alții, dar „văd” și arată doar ceea ce le convine, niciodată ADEVARUL când e vorba de ei.
Mă rog… Unii… Majoritatea…
Minimalizează orice faptă evidentă în cazul lor și cer înțelegere, dar sunt al naibii de aprigi și de justițiari cu fapte eventual inventate în cazul altora.

Spun orice despre „celălalt” și inventează orice acuzații „incredibil de aberante” la adresa acestuia, doar ca să-și alimenteze și mai mult nebunia oricât de absurdă ar parea și astfel să-și lase impresia că vina este cumva acum în mod egal atât la ei cât și la celălalt, ca să le fie mai usor să meargă mai departe.

E mai greu să admită REALITATEA, ori că problema este la ei, așa că inventează „o realitate a lor”, implicit inventează niște „fapte” și o vină în ceea ce îi priveste pe ceilalți și se mint în subconștient că acum le este mai usor de acceptat ADEVARUL…
(ăla de care au tot fugit dintotdeauna)

Și fac asta numai ca să nu admită (în primul rând față de ei înșiși) că problema a fost dintotdeauna în capul lor, ori în subconstientul lor, ori în trecutul lor, ori toate la un loc…
Dar ce sa vezi?
Acestor tipologii de oameni, care au făcut cândva anumite „chestii”, iar apoi au impresia că DACĂ LE-AU FĂCUT EI, ORICINE LE-AR FACE, nu de „celalalt” LE ESTE FRICĂ, ci de PROPRIA KARMĂ!

De propriul lor trecut!
Și ei nu înțeleg că de KARMA nu poti fugi și clar nu poți da vina pe alții pentru KARMA TA, pentru faptele tale, ori pentru trecutul tău!

KARMA este și era acolo dintotdeauna!
Poți să vezi asta sau poți să te faci că nu există!
Poți să inventezi orice despre oricine ca un „paravan” ca să îți fie mai usor de acceptat, doar că nu asa funcționează.

Cât despre „aberațiile despre celălalt”, jignirile, acuzațiile nefondate, lașitatea și fuga de adevar (ăla adevarat, nu cel inventat) nu îți rezolva ție problema trecutului ori a karmei, dar sigur îi îndepărtează chiar și pe cei puțini la număr pentru care chiar contai cândva cu adevărat!

****

De aia tot repet o mare evidență și implicit o stare de fapt:
NE NAȘTEM SINGURI ȘI MURIM SINGURI! Restul e POVESTE!

Restul sunt MINCIUNI FRUMOASE ale oamenilor slabi care au nevoie să fie mințiți frumos, ei înșiși știind totuși care realitatea, în primul rând din propriul lor comportament!”

Așa că „MAI BINE SĂ FIȚI SINGURI, DECÂT SINGURI ÎN DOI!

Sau ok, mințiți-vă singuri și reciproc că vă este bine deși ați ajuns ca 2 străini, că vă iubiți în față deși vă înșelați pe la spate, că totul e perfect mințindu-vă frumos, când e fix invers!

Este viața voastră până la urmă, doar că ESTE SINGURA și nu știți niciodată când se termină!

BETTER OFF ALONE!!! – MAI BINE SINGUR!!!

#AlinNicolescu
#Altfel
#NuLaFel
#OutOfTheBox
#FreeSpirit
#ALLinOne
#TotulȘiTotușiNimic
#EnjoyTheMusic
#EnjoyTheLife
#OldiesBuGoldies

 
 

Related Images:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.