Despre LIVE-ul la volan


Categories:

Intrebare – VEZI DIFERENTA?
(de fapt doua)

1. DE CE unii oameni sunt atat de CRETINI incat fac LIVE pe Facebook in timp ce conduc masina si tin telefonul in mana?
(volanul si schimbatorul cu ce il mai tin?)

2. DE CE alti oameni sunt atat de PROSTI (si de ipocriti) incat NU POT sa faca diferenta dintre un LIVE de rahat facut din mana si O INREGISTRARE in masina, FACUTA DE PE TREPIED sau de pe SUPORTUL DE PARBRIZ?

Sunt doua lucruri total diferite!
Primul nici nu prea are un sens, daca e „despre nimic” deci nici nu are o utilitate prea mare, dar implica niste riscuri imense.
Al doilea poate fi util, dar daca nu e, CEL PUTIN NU IMPLICA NICIUN RISC, tocmai pentru ca daca ai mainile pe volan si tu iti vezi de drum, inregistrarea merge; e ca si cum ai discuta cu omul de langa tine, doar ca nu intorci capul la el, ci te uiti inainte!

In concluzie – LUPII MORALISTI SA NU MAI MOARA DE GRIJA ALTORA CARE SE ASIGURA SI APOI ACTIONEAZA, eventual sa isi indrepte privirile spre cei care sunt total inconstienti, iar CRETINII sa faca cumva sa se asigure si sa ia toate masurile de siguranta inainte si atunci, aia e…

p.s. Pana la urma, daca sunteti atat de frustrati si de SINGURI si tineti neaparat sa faceti mereu un LIVE DESPRE NIMIC, faceti-l TOT DE PE SUPORTUL DE PARBRIZ si chiar daca va fi total neinteresant, macar, nu veti risca un accident!

p.s. Nu as avea nimic nici macar cu LIVE-urile daca ar fi vorba despre CEVA INTERESANT, CEVA UTIL, despre UN EVENIMENT CE URMEAZA sau care chiar se intampla, etc, etc.!

Related Images:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.