Fă ce simţi!


Categories:

Important este ca in viata sa facem exact ce simtim si sa ne jucam cartea pana la capat.
Sa nu ezitam de frica refuzului, sa nu ne temem de risc pentru ca doar asa putem trece la un alt nivel si sa nu ne distrugem viitorul de teama de a nu ramane singuri.
E firesc.
Oricum ne nastem singuri si murim singuri.
Iar restul…
Restul e poveste.
Depinde numai de noi cat de mult o facem sa dureze.
Indiferent ca tine o zi, o luna, un an sau o viata, important este SA FIE INTENSA, PURA, SINCERA, FIREASCA si mai ales sa fie VIE si NECONDITIONATA!
Decat sa mori in ani, putin cate putin alaturi de cineva intr-o casnicie seaca, mai bine sa traiesti alaturi de cineva o zi DE VIS!
Vis am spus?
Pai atunci mai spun si asta!
Multi nu ajung sa experimenteze dar nici macar sa inteleaga ceea ce scriu acum tocmai pentru ca IN LOC SA ISI TRAIASCA VISELE, ISI TRAIESC TEMERILE!
Dar in schimb, dau altora lectii despre viata, casatorie, fericire si despre multe lucruri pe care in general ei doar si le doresc sa fie “perfecte” dar nu le-au avut la modul “firesc” niciodata. Ci doar si le-au ratat!
E ca si cum niste pasari inchise toata viata intr-o colivie, in plinatatea lor dau lectii unui vultur (simbol al libertatii) tocmai despre ce inseamna libertatea.
Absurd nu!
Asa simt si cand vad mereu “oi cu ochelari de cal la ochi” care explica “ciobanilor” cum este mai bine sa conduci o turma!

Ca sa concluzionez…
UITA DE LIMITE!
DOAR NOI SUNTEM CEI CARE NE PUNEM LIMITELE SI NIMENI ALTCINEVA.
Desi este drept ca multi ne spun ca nu putem sa le depasim, pentru simplul fapt ca ei nu au putut, sau nu au avut macar curajul sa incerce.
Insa EI AU PIERDUT DIN VEDERE CA ESENTIALUL IN VIATA NU CONSTA IN PUNEREA UNOR LIMITE, CI IN CAPACITATEA DE A UMPLE “GOLUL” DINTRE ACELE LIMITE SI A-L TRANSFORMA IN “CLIPE MAGICE” LA CARE SA POATA VISA ORICINE!
Degeaba te compari cu unul si cu altul daca nu ai inteles ca ESENTIALUL ESTE SA TE COMPARI MEREU CU TINE INSUTI!
SA FII MULTUMIT SI SA TE ACCEPTI ASA CUM ESTI.
Sa nu ii reprosezi celui de langa tine ca este “prea bun” (doar pentru ca tu te simti prea slab) banalizandu-i capacitacile, nici sa-l opresti din drumul si menirea lui atunci cand simti ca se afla la un alt nivel si te depaseste!
SUSTINE-L, asa cum el a ales sa ramana alaturi de tine, fara sa iti ceara ceva in schimb!
Pacat ca orbit de propria-ti frustrare a neputintei devii un sclav al subconstientului tau si din pacate o reprosezi cui nu trebuie.
Solutia este SA TE IUBESTI ASA CUM ESTI, PENTRU CA DOAR ASA VEI PUTEA FI CAPABIL DE IUBIRE SI DIN PARTEA ALTCUIVA!

Cat despre persoana care s-a nascut o data cu mine si cu care probabil „m-am ciocnit” de atatea ori in urma accidentelor provocate de ea, fara insa sa dau o importanta prea mare, nu pot decat sa ii spun atat:
„INDIFERENT DACA O SA AVEM OCAZIA SA INTERACTIONAM PREA CURAND SAU NU, TREBUIE SA STII CA INAINTE SA RESPIR, TE IUBESC!”

Related Images:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.