Rezolvarea crizei


Categories:

E august! 
Un mic oras pe malul marii, in plin sezon, ploua torential de citeva zile, orasul arata de parca ar fi parasit. Toti au datorii. (bineinteles) 
Din fericire vine un rus bogat la un mic hotel cochet. Vrea o camera. Pune o bancnota de 100$ pe masa receptionerului si se duce sa vada camerele…
Seful hotelului ia bancnota si se duce repede sa plateasca datoriile la macelar. Acesta ia bancnota si se duce repede sa-si plateasca datoria la crescatorul de porci. Acesta la rândul lui se grabeste sa-si plateasca datoriile la cel ce-i livreaza furaje pentru porci. Cel cu furajele insfaca bancnota si alearga la prostituata pe care nu o mai platise demult. In timpurile astea de criza pina si ea oferea servicii pe datorie! Prostituata ia bancnota in mâna si se grabeste spre hotel; fusese cu clientii in ultimile zile si ramasese datoare; pune bancnota pe masa receptionerului. In acest moment coboara rusul, dupa ce a inspectat camerele, spune ca nici o camera nu-i place, isi ia bancnota si paraseste orasul. Nimeni nu a castigat ceva, insa intregul oras traieste acum fara datorii si priveste optimist in viitor ! 


Cam asa si cu criza asta mondiala!
E din hartie, dar oamenii mor pe bune!

Related Images:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.