6 Decembrie deschidere oficiala ICE PARK Unirea


Categories:
Salutare!
Ce e drept nu am mai scris cam de multisor pe acest blog, dar probabil a fost din cauza faptului ca nu am avut prea mult timp, ca sa nu zic ca nu am avut ce scrie…
Incepand de pe 6 decembrie pot spune ca lucrez oficial pentru al treilea an consecutiv ca MC/Entertainer la ICE PARK: 2 ani la Titan si anul acesta in Piata Unirii!
Zi de zi „Imaginatia prinde viata la distractie” de la ora 18 in timpul saptamanii, respectiv 16 in weekend!
Avem premii la greu, distractie cat cuprinde, show de lasere – probabil cel mai tare show pe patinoar de pana acum – dar cum spune si reclama:
„Nu ne credeti pe cuvant, incercati personal si sa veti convinge!

Cam atat pentru moment!
Ne „auzim” pe gheata la Ice Park powered by SAMSUNG chiar la kilometrul 0 al distractiei si pentru mai multe detalii va las putin mai jos un soi de comunicat de presa!
Ciao ciao! Bye bye!

Samsung transforma, în aceasta iarna, patinoarul Ice Park din Piata Unirii, pentru urmatoarele saptamâni, „în cel mai cool loc din Bucuresti”, spun reprezentantii companiei.

Ice Park powered by Samsung” reprezinta mai mult decât un loc în care bucurestenii pot veni împreuna cu familia sau prietenii pentru a se distra si a fost inaugurat pentru pasionatii de patinaj; reprezinta kilometrul 0 al distractiei pentru toti cei care aleg sa îsi petreaca sarbatorile de iarna pe gheata.

Astfel, începând cu 6 decembrie, de luni pâna joi, între orele 10:00 si 22:00, iar sâmbata si duminica, între orele 9:00 si 24:00, Samsung invita pe cei care îndragesc sporturile de iarna, într-un loc în care imaginatia prinde viata si unde suprizele apar neîncetat!

„Nu vor lipsi concursurile zilnice cu premii acordate de Samsung celor care vin la patinoar, show-urile de lasere si panourile foto unde va putei poza alaturi de cei dragi. De asemenea, pe parcursul lunii decembrie, în Piata Unirii, te asteapta peste 20 de concerte cu artisti consacrati, reprezentatii ale Teatrului de Papusi si numeroase alte surprize. Alaturi de evenimente precum Samsung Running Festival sau MiniChamps, Ice Park powered by Samsung ofera bucurestenilor ocazia de a îmbina distractia cu spiritul sportiv”.

Related Images:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.