Chiar vrei sa faci vaccinul?


Categories:

Salutare!
Chiar stateam ieri si ma uitam la tv si oriunde dadeam, gaseam comentarii despre doua mari rele care ni se intampla sau ni se pot(vor) intampla.
1. Pe de-o parte era vorba despre guvernul care e incapabil, despre presedintele care vrea sa faca economie prin scaderea numarului de parlamentari si despre cat de bine poate sa ne mai faca el noua si cat de bine o sa traiasca EI dupa aceea…. Ma lasi?
2. Pe de alta parte despre gripa porcina „care vine vine vine, calca totul in picioare” si urmeaza pe toti sa ne omoare! Hai frate… cum sa manipulezi in halul asta?

Sa le luam pe rand…
Guvernul a cazut… e rau dar e bine… ca poate daca ne vine si noua mintea la cap alegem altceva decat ce am avut pana acum… ceva nou… sa alegem independent… altfel probabil ca meritam ceea ce primim in momentul de fata. ADICA NIMIC!
Cum nimic? (exclami tu mirat)
Aaaa, da ai dreptate… cum mi-am permis sa zic nimic… cand ei ne ofera atatea: dispret, ironie, bataie de joc, nepasare, indiferenta, nerusinare, impertinenta, tupeu.
Si legat acum de campania asta idioata a lui Basescu si a referendumului… De felul meu, sunt primul care adopta schimbarea, care alege noul in locul celui vechi. Dar de data asta chiar ca nu imi vine sa mai fac ceva…
Ma intrebi de ce?
SIMPLU. Sa facem un mic calcul…
Pasaricul” asta de zice el ca ne conduce incearca sa arate cat de mult ii pasa de noi si cum vrea el sa ne scoata din criza prin economia pe care vrea sa o facem scazand numarul de parlamanetari… Partial poate fi adevarat si ideea in sine nu e rea… Dar cum „frate” sa spui ca faci o economie de 6 – 8 milioane de dolari pe an (cheltuiti pe spatele astora de vrea sa ii dea „Base” jos cam atat vine) si campania lui sa fie cu cel mai mare buget din Ro? Undeva la 20 de milioane de euro asa doar pe tema referendumului?
Adica faci economie de 6 mil. pt un an si tu deja cheltuiesti numai pe combustibil si deplasari de campanie inca un an, pe afise si bannere inca un an si pe clipuri si alte minciuni inca un an…
Nu stiu cum au facut ei calculele dar mie IMI CAM DA CU REST! Rest pe care evident ca nu o fi sa il plateasca EI… ci tot fraierii, adica NOI!
Un singur exemplu al dispretului este drumul de la Ploiesti spre Brasov.. Peste tot e el… dar de ce sa pui intr-o curba 29 de bannere? De ce intr-un singur loc? Adica daca omul ala trece pe acolo cu masina… mai ales ca e curba… nu are cum sa nu il vada… pe Base’, omul care detine toate curbele… (a se citi curbe si nu altceva)
DAR NU DLE. EI VOR SA FACEM ECOMONIE…
De spatiu verde poate si de padure poate…
Dar asta e partea mai putin rea, aici avem inca o sansa sa alegem altceva… sau nu.

CE ESTE SI MAI GRAV?
E partea in care incearca sa ne manipuleze continuu, cu unii dintre noi le cam iese si tot ne aburesc cu tot felul de Gripe… Probabil au zis… Ma astia de ii conducem noi sunt niste oi… ca din moment ce behaie cu totii, merg in turma si actioneaza in acelasi mod clar sunt oi.
Bun… Deci oi=animale…
In cazul asta trebuie sa vorbim pe limba lor (adica a animalelor) si sa ii speriem cu:
BOALA VACII NEBUNE
GRIPA „GAINARA”
GRIPA PORCINA
Si probabil ca o sa mai urmeze GRIPA OVINA.
Aoleu cum adica… o sa moara toate oile? Asa ceva nu e cu putinta…
Si ca sa intelegem noi ca toti ceilalti au murit si noi am scapat asta s-a putut infaptui evident datorita lor care ne pragatesc tot felul de surprize: buletine biometrice, CIP-uri (cred ca vor sa bipaim precum produsele de la hypermarketuri) si vaccinuri cat cuprinde.
Dar sa o luam logic. Ce animal isi doreste sa isi faca rau cu buna stiinta? NICIUNUL evident!
In cazul asta la fel ca la matematica apelam la un artificiu si aruncam „in tarc” tot felul de virusuri si de boli inventate si oile ca sa nu moara vor fi primele care isi vor dori sa fie „intepate”!
Esti sigur ca suferi pe bune de aceasta gripa? Esti sigur ca au existat vreodata si ca nu au fost doar in mintea ta, induse evident de mintea lor prin manipulare repetata? Esti sigur ca stii ce bagi in tine si ca acel vaccin chiar te vindeca si nu te transforma din oaie in leguma?
TU stii mai bine si numai Tu poti decide ce cale vei alege.
Eu imi inchei aici „pledoaria” si mi-ar placea sa cred ca vei intelege mai multe! (sau nu)

Related Images:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.