HiFi Arena 2009. Romanian Home Entertainment Show


Categories:

HiFi Arena, ajuns la a saptea editie, a dovedit ca afirmatia din prezentarea sa nu este facuta in van, “cel mai important eveniment dedicat solutiilor HI-FI audio-video pentru home entertainment din Romania” fiind un titlu pe care il merita in momentul de fata. De joi si pana duminica (12-15 noiembrie), acesta a gazduit cele mai premiate si inovatoare produse impartite in peste 100 de marci de renume. Locatia (Hotel Radisson) a asigurat si ea un anumit exclusivism pentru HiFi Arena.

 

Insa contributia majora au avut-o exponatele. Printre ele s-a aflat evident si brandul Panasonic, cu care de un an si jumatate pot sa spun ca ma identific cu mandrie pe partea de promovare, in special a plasmelor si a LCD-urilor. Anul acesta am avut in expozitie cea mai subtire plasma din lume, din categoria NeoPDP, cu grosimea de numai 1 inch (2.54.cm).
Iata cateva din prezentarile facute la diverse televiziuni sau site-uri de specializate pe hi-fi.
(Unele se vad mai ok, altel nu, dar per total Hi Fi Arena de anul acesta a fost o evolutie atat pentru Panasonic ca brand cat si pentru mine ca agentie, ca om si ca stare de spirit).
Enjoy!


Related Images:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.