Oaia nu e melomana


Categories:

Oile nu vor intelege niciodata care este diferenta intre un stulete de porumb normal si unul de floricele. Important e ca ele sa il manance, pe oricare, atunci cand le este foame.
Probabil asa este si la omul-oaie: daca ii tii mana la nas si ii vei da sa guste dintr-un cartof sau un mar, nu va face nici o diferenta.
La fel este si la muzica: daca ii acoperi ochii, (multi oricum poarta ochelari de cal) nu va face nici o diferenta intre un mare DJ consacrat si unul de rand. Dar cand le descoperi ochii sau le spui cine este acolo deja situatia se schimba radical.
De ce?
Tocmai pentru ca sunt niste oi obosite, subiective, indoctrinate si cam atat.
Si pentru ca tot am stat eu in ultima luna si ti-am pregatit vreo 2 mixuri, sa ne imaginam un mic exemplu!
Sa presupunem ca vine Tiesto la Polivalenta si baga un super set – evident ca toti vor fi in extaz total. Punem pariu (si clar castig) ca daca as pune eu acelasi set, posibil ca nimeni sa nu ma bage in seama?
Dovada ca acest lucru a fost dovedit si la case mai mari, cu mult mai mari, o gasesti apasand aici:

Related Images:

2 thoughts on “Oaia nu e melomana”

  1. 😉 mai eu nu stiu daca ai dreptate cu ,,oaia nu face diferenta intre un stulete de porumb normal si unul de floricele” dar promit si sunt curioasa macar daca mananca mai cu pofta vreunul din ele si cu prima ocazie cand ajung pe la vreo,,tara” o sa verific asta:))

    1. Ok, verifica. Se pare ca totodata am deschis si alte curiozitati. Daca altfel omul nu era interesat, este bine si asa. Ai sa descoperi tot atunci ca oaia nu are dinti sus si alte detalii de acest gen.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.