Primul an


Categories:

Salutare!
Se pare ca din nou te-am cam neglijat in ultima vreme, dar te asigur ca am avut motive intemeiate si plus de asta dupa cum te-am obisnuit nu sunt genul care sa scrie doar pentru ca trebuie ci pentru ca simte ca are ceva de zis ori de impartasit.
Acum se pare ca e unul dintre acele de momente cand chiar am ceva sa iti spun si anume faptul ca astazi sarbatorim impreuna  PRIMUL AN de ALINNICOLESCU.RO si concomitent o sarbatoare dubla, coincidenta este intentionata si anume: 28 de ani „de” Alin Nicolescu – OMUL!
Sa speram impreuna ca acesta e doar inceputul unei relatii bazate pe incredere, sinceritate si respect si ca viitorul ne va rezerva numai momente frumoase si de folos de ambele parti!

LA MULTI ANI!
alinnicolescu.ro – sunt totul si totusi nimic!

P.S.  Pentru cei ce sunt mai noi pe acest blog, o sa fac o mica precizare ca desi arhiva dateaza inca din 2008, site-ul www.alinnicolescu.ro dateaza doar de un an.
Inainte existam online doar ca nu cu domeniu .RO ci am fiintat sub mai  multe forme: .home.ro, .blogspot.com, .wordpress.com.
Evident ca la un moment dat am decis ca trebuie sa exist si pe .ro si mi-am mutat toata informatia, sau cel putin ce am putut sa recuperez in mare parte.
Asa cum unii se porteaza in reteaua mobila de la un provider la altul, cam asa m-am portat eu de pe un domeniu cu reclama pe unul personalizat .RO
Acum e destul de limpede pentru toata lumea!
Sper!
🙂 

Related Images:

2 thoughts on “Primul an”

 1. Once upon a time…

  Recunosc eu fac parte din cei mai noi veniti pe blog-ul tau,dar in limita timpului am incercat sa-ti rasfoiesc arhiva si ai avut ceva ore din somnul meu la paginile tale 🙂
  Nevermind.
  Ideea e ca aveam senzatia ca blogul tau e mult mai vechi, poate si datorita arhivei care are ceva vechime…
  Dar as face o comparatie: cum si bebelusul are o prima viata, viata intrauterina, asa consider ca arhiva este de fapt, viata „intrauterina” a blogului tau.
  Mi-a placut de la primul articol care l-am citit si acum ma gandesc ca poate nu a fost cel mai potrivit, nu ca nu era scris ok ci poate nepotrivit ales la momentul respectiv, la starea mea…
  Imi plac articolele tale ca inspira asa… un profesionalism.
  Iti doresc mult succes si cred ca e prima data cand doresc ca ceva sa imbatraneasca cel mai mult! 🙂
  La multe, foarte multe articole sau putine dar bune cel putin la fel de interesante si controversate!
  Ce sa-ti mai spun?
  La cat mai multa inspiratie si detaseaza-te de ,,marea blogosfera”…

  ps. La multi ani si pentru ,,arogant”;)

  1. Merci de urari si ai dreptate.
   Blogul meu chiar exista de foarte multi ani, este acelasi, doar ca nu era pe .RO
   Practic ceea ce vedem aici a fost transferat cu tot cu articole si comentariile de rigoare de pe .blogspot.com (de exemplu)
   Acestea fiind zise, sper ca acum totul este mai mult decat limpede!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.