Viseaza!


Categories:

Eram ieri la o spălătorie auto, si am rămas inăuntru, nu am mai coborat cat mi-au spălat masina, drept pentru care avand radioul deschis am considerat că e un prilej bun să mă relaxez un pic pe acorduri „electronice”.
Deodată incepe o piesa care mă dă pe spate la prima auditie.
(Noroc că stăteam pe scaun si mă sprijineam bine.)
Cum am auzit-o am avut o senzatie că eram indragostit sau ceva, sau de parcă ma aflam pe cel mai inalt varf de munte, priveam in zare privelistea si pur si simplu fară să imi mai pese de ceva, mă lăsam purtat de val si picam, pluteam, zburam. Cine cunoste sentimentul, stie la ce mă refer!
Nu mai conta, era prea frumos să mai caut motive!
Spuma incepea sa acopere de tot geamurile incat nu se mai vedea mai nimic de afară, am ridicat volumul in boxe si as vrea să spun că am inchis ochii, dar as minti.

Oricum chiar piesa in sine se numeste „Close your eyes” si este a celor de la Novaspace!
Din punctul meu de vedere, o să rupă topurile radio de anul ăsta si nu este exclus să fie unul din hiturile verii! Timpul va demonstra dacă mă insel sau nu! Oricum se pare că piesa este lansată incă de anul trecut , din vara, insă la noi abia acum a intrat in playlist-uri la radio si cel putin momentan este pe locul 7 in Top 20 Vibe Fm.
ENJOY!

Related Images:

3 thoughts on “Viseaza!”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.