Cine sunt eu


Multa lume ne intreaba destul de des si mai peste tot cine suntem?
Cine sunt eu?
Cred ca o spun peste tot pe unde apuc, si chiar in primele postari ale mele am spus chiar aici pe blog:
„Sunt totul si totusi nimic!”

Observ ca exista insa destul de mult persoane care nu pot privi intotdeauna dincolo de cuvinte si atunci pentru a nu mai fi nevoit mereu sa explic ce am vrut sa spun am decis sa fac din nou un test psihologic si de personalitate (cu destul de multe intrebari, cam 100) dar cred ca a meritat.
Rezultatul o sa il vedeti in ceea ce urmeaza si evident concluziile tot voi o sa le trageti!
Nu am nimic de ascuns, pentru ca probabil asa a fost dintotdeauna:
„What you get is what you see!”
Enjoy!

PLAN PROFESIONAL

Stil Dominator
In societate sunteti o persoana careia ii place sa domine. Sigura de sine in actiunile pe care le intreprindeti, va place sa aveti un cuvant de spus atat in cercul de prieteni cat si la serviciu. Aveti tendinta de a conduce si nu ezitati in luarea unei decizii. Va caracterizeaza onestitatea si echilibrul, va place sa va asumati responsabilitatea, sunteti persuasiv si aveti fluenta verbala, va place sa priviti lucrurile in fata.

Dorinta de afirmare
Sunteti o persoana cu o puternica dorinta de afirmare, competitiva. Cel mai bine vi se potrivesc activitatile multiple si concomitente, fiindca lucrul sub presiune va stimuleaza. Dati dovada de multa ambitie, calitate care va da ‘forta’ de a va implica in multitudinea de activitati. Situatiile de competitie sunt privite ca un ‘pas inainte’ si nu va inoportuneaza in nici un fel.

Independenta
Desi va place deseori sa luati decizii pe cont propriu sunt si situatii in care va sintiti mai confortabil cand decizilile sunt luate prin sprijinul acordat de ceilalti. Aveti initiativa dar totodata luati in considerare si sfatul celorlati in sppecial in momentele mai dificile. Nu toate sfatuile le considerati bune dupa cum nici toate inutile, de cele mai multe ori le analizati inainte de a le urma sau nu. In situatia in care ar trebui sa fiti ‘intretinut’ material de cineva, poate chiar de partenerul de viata, veti face tot posibilul ca situatia sa nu fie una permanenta. Nu considerati ca este ‘un capat de tara’, dar nici nu vi se pare ‘cel mai fericit mod’ de a trai.

Conformare la reguli si norme
Cele mai multe reguli pe care le urmati sunt de obicei cele stricte. Exista si anumite norme si reguli pe care nu va place sa le urmati fiindca nu le considerati utile. De multe ori nu luati regulile ca atare, ci va puneti intrebari asupra lor si chiar va exprimati opinia in ceea ce le priveste. Si in cadrul cupului unele norme le considerati a fi utile si respectate pe cand altele le desconsiderati si prin urmare nu le urmati.

PLAN SOCIAL

Sociabilitate
Sociabil si prietenos, va face placere sa fiti in preajma oamenilor, fie ca sunt sau nu cunoscuti. Dati dovada de un comportament deschis si va integrati cu usurinta in colectiv. Sunteti multumit cand intalniti persoane noi, si oriunde va aflati deveniti un pol de atractie pentru celelalte persoane. Va simtiti foarte inconfortabil cand petreceti timp singur si nu vi se da atentie. O echipa mai mare este preferata uneia mai mici iar partenerul ar trebui sa tina cont ca sunteti o persoana care prefera activitatile de grup si iesirile cu prietenii.

Empatie
Persoana capabila de a identifica usor emotiile celorlalti chiar si cand nu sunt exprimate verbal. Aveti abilitatea de a vedea dincolo de masti cu foarte mare usurinta. Mai mult decat atat, sunteti o persoana care se pune usor in pielea celuilalt, chiar daca nu ati trecut prin aceeasi situatie. Aveti avantajul de a citi mai usor limbajul corpului si totodata dati dovada de intelegere si compasiune pentru cei din jur. De multe ori functionati ca un ‘burete’, absorbiti emotiile celor din jur si asta va ajuta sa ii intelegeti.

Toleranta
Sunteti o persoana care detesta atitudinile rigide. De aceea respectati gandurile si comportamentele diferite de ale dumneavoastra. Nu va place sa actionati dupa prejudecati si ii acceptati pe ceilalti asa cum sunt ei. Nu criticati actiunile celorlalti si dati dovada de multa ingaduinta. Atentie insa ca aceasta toleranta sa nu se transforme intr-o ingaduinta exagerata fata de ceilalti.

Flexibilitate
Imaginativ si progresiv, sunteti capabil de schimbare in gandire, conduita si temperament. De cele mai multe ori nu lucrati dupa un anumit tipar, ci va acomodati cu modificarile care apar in desfasurarea unei activitati. Desi sunteti grijuliu si organizati, o modificare intervenita nu va determina sa va impiedica sa rezolvati o problema. Aceasta flexibilitate va ajuta sa treceti cu bine peste situatiile neprevazute, situatii ce pot interveni oricand chiar si in viata de cuplu.

Responsabilitate
Constiinciozitatea si responsabilitatea sunt 2 dintre atributele care va caracterizeaza. Intotdeauna va place sa va luati in serios obligatiile si sunteti perceput ca o persoana in care se poate avea incredere. Respectati regulile si ordinea si de cele mai multe ori considerati ca fiecare trebuie sa isi faca treaba pana la capat si sa isi asume rezultatele.

Autocontrol
Dati dovada de un comportament care indica o restrangere a manifestarilor irationale si a agresivitatii. Ratiunea si logica sunt considerate cele mai adecvate solutii in situatii problematice. Sunteti genul de persoana care evita conduitele antisociale sau agresive si sunteti capabil de a va domina foarte bine impulsivitatea. In actiuni sunteti cumpatat si logic.

Atractie pentru familie
Aveti o traiectorie ascendenta in cariera, ati obtinut o pozitie foarte buna reusind in acelasi timp sa nu neglijati viata sentimentala. Stiti sa imbinati profesia cu familia intr-un mod fericit. Puteti gasi cheia succesului si intr-un final veti avea impliniri atat din partea familiei, cat si profesionale!

Related Images:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.